رييس مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي كشور، با بيان اين مطلب اظهار داشت: تصميم گيري براي اين که فردي که بيماري خاصي دارد آيا مي تواند روزه بگيرد يا نه ، بر عهده پزشک است و پزشک بايد ضمن آگاهي کامل از وضعيت کنوني بيمار و اطلاعات علمي در مورد بيماري و ارتباط آن با نخوردن غذا و آب براي مدتي، تصميم خاصي اتخاذ کند.
دكتر غلامرضا معصومي افزود: مصرف بسياري از داروها را مي توان پس از مشورت با پزشک به زمان سحري يا افطار موکول کرد و اثر بخشي بسياري از داروها، ارتباط مستقيمي با مصرف به موقع آنها در زمان معين دارد و بهتر است روزه داراني که مبتلا به بيماري هاي مزمن مانند فشار خون، چربي خون، ديابت، بيماري قلبي و عروقي و بيماري کليوي هستند، حتما با پزشک معالج درباره رژيم غذايي و دارويي خود مشورت کنند.
وي تصريح كرد: روزه داران بايد توجه کنند که قطع ناگهاني برخي داروها بسيار خطرناک است و ضرورت دارد بيماران درباره قطع داروهاي خود و نحوه استفاده آنها در ماه مبارک رمضان با پزشک و يا داروساز خود مشورت کنند.
دكتر معصومي خاطرنشان كرد: با توجه به طولاني بودن زمان روزه داري در فصل تابستان كه حدود 14تا 15 ساعت طول مي کشد، مصرف غذاي مقوي و نوشيدن مايعات در وعده غذايي سحري مي تواند انرژي مورد نياز براي فعاليت روزانه ي روزه داران را تأمين كرده و عوارض ناشي از كمبود مواد غذايي و مايعات را در بدن كاهش دهد.
رييس مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي كشور گفت: عوارض ديگر مصرف نكردن سحري مانند سردردها، دردهاي عضلاني، بي حالي مفرط ناشي از افت قند خون، كاهش يادگيري ، بي حوصلگي و خستگي است، بنابراين حتما به روزه داران توصيه مي شود که براي خوردن سحري بيدار شوند.